Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SP CONNECT Bundle II Samsung Note 9

342 kr. Oprindeligt: 489 kr. -30 %
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
SP Connect

SP CONNECT Samsung Note 9


Opgrader din cykeloplevelse med SP Connect Smartphone Bundle, en innovativ løsning til dig, der vil have det maksimale ud af dine cykelture. Denne pakke giver en ubesværet integration af din smartphone med din cykel, hvilket øger funktionaliteten og forbedrer din cykeloplevelse betydeligt.

Denne bundle indeholder en robust og pålidelig smartphone-holder, designet til at montere din telefon sikkert og stabilt på cykelstyret. Holderen er kompatibel med en bred vifte af smartphones, hvilket sikrer, at uanset hvilken telefon du bruger, kan den blive en integreret del af din cykling. Monteringen er både intuitiv og brugervenlig, hvilket gør det let at fastgøre og frigøre din telefon.

Den medfølgende vandtætte cover beskytter din smartphone mod regn og snavs under kørsel. Dette er essentielt for dem, der bruger deres telefon til navigation eller tracking af ruter, især i uforudsigeligt vejr. Coveret er designet til at være robust uden at kompromittere touch-skærmens funktionalitet, så du kan bruge din telefon selv under de mest krævende forhold.

Foruden holderen og coveret inkluderer denne bundle også et anti-vibrationssystem, som sikrer, at din telefon forbliver stabil og sikker, selv på ujævne veje. Dette system beskytter din telefon mod stød og rystelser, hvilket forlænger levetiden og sikkerheden for din enhed.

SP Connect Smartphone Bundle er en ideel tilføjelse for cyklister, der ønsker at kombinere funktionalitet med sikkerhed. Uanset om du er en ivrig mountainbiker, pendler eller weekend-entusiast, vil denne bundle forbedre din cykeloplevelse betydeligt.

Vigtigste specifikationer:

  • Kompatibel med en bred vifte af smartphones
  • Robust og sikker smartphone-holder til cykelstyret
  • Vandtæt cover til beskyttelse mod regn og snavs
  • Touch-skærmvenligt cover
  • Intuitiv og brugervenlig montering
  • Anti-vibrationssystem for stabil og sikker fastgørelse
  • Ideel til alle typer cyklister, fra mountainbike til daglig pendling

EAN:4028017544177

MPN:SP54417

Andre har også købt