Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Kategorier

Søg nyheder

Uanset om du er erfaren gravelcyklist eller nybegynder, er det vigtigt at vælge det helt rigtige graveldæk, som matcher dine behov og kan hjælpe dig med at optimere din præstation. Graveldæk er designet og udviklet til at kunne klare en bred vifte af terræner - alt lige fra glatte landeveje til udfordrende grusstier. Samtidig er graveldæk bredere end tradionelle racerdæk og smallere end typiske MTB dæk. Vil du vide endnu mere om graveldækket, så læs dette blogindlæg, hvor du også finde en guide over fem udvalgte graveldæk i supergod kvalitet. 

Læs mere

Dækket er en essentiel og meget vigtig del af alle racercykler. Dækker er samtidig et af de ting på din racercykel, som er lettest at udskifte og opgradere. Med et godt racerdæk kan du forbedre din fart, komfort og greb på vejenI dette blogindlæg vil du få værdifulde informationer om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du står og skal nye dæk til din racercykel. Samtidig vil du til sidst i indlægget finde en guide over fem udvalgte racerdæk i god og solid kvalitet. 

 

Læs mere

Cykling er en fantastisk måde at få rørt sig på og få noget frisk luft. Herrecykler findes i flere forskellige typer og modeller. Nogle af de ting, som du skal være opmærksom på, når du skal ud at købe din første eller din næste herrecykel, er bl.a. størrelse, ramme og hjul. Alt dette og meget mere får du god info om i dette bloglæg, som også kommer ind på, hvorfor en herrecykel faktisk er en rigtig god investering. Samtidig får du også en udførlig guide af fem udvalgte herrecykler. Måske en af dem er din første eller din næste herrecykel. 

Læs mere

Damecykler er udviklet med et særligt fokus på ergonomi og komfort. Med en ramme, som er tilpasset kvinders fysiologi, sikrer den gode damecykel dig en behagelig køreoplevelse. Dette vel at mærke uanset, om du bruger din damecykel til at pendle frem og tilbage fra arbejde, nyde en weekendtur i det fri eller bare til en hurtig smuttur ned til den lokale cafe. I dette blogindlæg får du en masse relevant viden om, hvad du skal være opmærksom, inden du køber din næste damecykel. Samtidig får du en udførlig guide over fem gode damecykler fra bl.a. Trek, Norden og MBK. ...

Læs mere

Gravelcykling er blevet mere og mere populært herhjemme. En gravelcykel er designet til at tage dig steder hen, som du ikke troede var muligt. Den kombinerer det bedste fra racercyklen og MTB'en i en unik blanding af hastighed, stabilitet og komfort. Gravelcyklingens stigende popularitet har gjort, at udvalget gradvist er blevet større og større. I dette blogindlæg vil du få hjælp til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud og købe din næste gravelcykel. Samtidig får du også en guide over fem udvalgte gravelcykler.

Læs mere

Står du overvejer, om det er tid til en ny eller måske din første racercykel, så er du kommet det helt rette sted hen. I dette blogindlæg vil du nemlig få en kort gennemgang af nogle af de vigtigste komponenter på en racercykel. Noget, som helt klart er vigtig viden, inden du køber. For det kan være svært at navigere i det væld af muligheder og tilbud, der er fra de forskellige brands. Til sidst vil du finde en kort præsentation af fem udvalgte racercykler fra nogle af de største brands i verden. 

Læs mere

Cykling er en sport, som stiller store krav til din krops udholdenhed og energireserver. Dette gælder vel at mærke uanset, om du er professionel cykelrytter eller entusiastisk amatør, som blot elsker at cykle en tur i din fritid. For at du kan få det optimale ud af din cykeltur, er det vigtigt, at du kan oprette en optimal energiforsyning hele vejen igennem. Til dette formål er energiprodukter det perfekte valg, da de giver dig en hurtig og effektiv energigenopfyldning både før, under og efter din tur. 

Læs mere

Cykeltyverier er et stigende problem i det danske samfund. Med en god og kvalitetsfuld lås kan du være med til at forebygge, at lige præcis din cykel bliver stjålet.  At finde den helt rigtige cykellås til lige netop din cykel, kan dog være en udfordring. For hvad er egentlig forskellen på de forskellige låsetyper? I dette blogindlæg vil nogle af de mest anvendte cykellåsetyper blive gennemgået.

Læs mere

At cykle med noget godt, solidt og komfortabelt cykeltøj giver dig en helt fantastisk følelse. Samtidig kan du med det rette cykeltøj forblive tør og beskyttet, uanset hvad vejret byder på. Hvad der er det bedste cykeltøj, er selvfølgelig forskelligt fra person til person. Selvom cykeltøj uden tvivl er både vigtigt og essentielt for den gode cykeltur, er der mange ryttere og motionister, som slet ikke tænker over cykeltøjets betydning. Netop viden om cykeltøj får du i denne guide. 

Læs mere

Cykelbriller har mange vigtige funktioner, uanset om du er ambitiøs licensrytter, ivrig motionist eller ihærdig pendler, som cykler frem og tilbage fra arbejde. F.eks. beskytter de dine øjne imod solens stråler. Samtidig er de også med til at sikre dine øjne mod snavs, vind og insekter, som alle kan udgøre en potentiel fare, når du kører igennem forskellige typer af veje i alt slags terræn. Udvalget af cykelbriller er stort. Både hvad angår pris og kvalitet. Find det par cykelbriller, som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Læs mere

I dag er det sjældent syn at se en cykelrytter uden en cykelcomputer monteret på enten styr eller frempind. Med en cykelcomputer kan du få en masse relevante informationer om din tur og din præsentation, som kan bruges til at forbedre og optimere din træning. Nogle cykelcomputere kommer med indbygget GPS, som giver dig mulighed for rutevejledning, navigation og tracking af data. Find den cykelcomputer, som passer perfekt til dine ønsker og behov.
 

Læs mere

Et par gode racersko er et must for dig, som ønsker at optimere din præstation på landevejen. Et vigtigt kendetegn for en racersko er den hårde og ufleksible bund, som er med til at give dig en større kraftoverførsel fra fødderne over i pedalerne. Dette er med til at give dig et mere effektiv tråd og en højere fremdrift. En racersko skal samtidig være komfortabel at have på, så du kan cykle langt med høj intensitet uden at føle ubehag. Skoens komfort bestemmes af flere ting bl.a. komfort, åndbarhed, stivhed og lukkemekanisme. 

Læs mere

En racerhjelm skal være behagelig og komfortabel at have på. Samtidig skal den passe perfekt på dit hoved. En perfekt pasform er samtidig afgørende for din sikkerhed. Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af kvalitetsracerhjelme fra nogle af de mest anerkendte brands i verden bl.a. Trek, ABUS, MET, Lazer og Kask. I dette indlæg kommer vi ind på vigtigheden af at bære hjelm. Samtidig får du også en guide til fem af de bedste racerhjelme på markedet. 

Læs mere

Nu er foråret endelig kommet, og det betyder, at det er tid til at få din cykel gjort klar til en sæson med masser af cykling. Men før du kan tage din cykel ud på vejen, er der nogle ting, du skal sørge for at tjekke og gøre for at sikre, at din cykel er i god stand og klar til at yde sit bedste. I dette indlæg vil vi give dig nogle tips til, hvordan du kan forberede din cykel til forårets mange landevejsture.

Læs mere