Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser


Til kamp mod cykeltyven: Vælg den helt rigtige cykellås


Tal fra Politiets cykelregister viser, at politiet i 2022 modtog mere end 47.000 anmeldelser om cykeltyverier på landsplan. Dette var en stigning på en tredjedel i forhold til 2021. Nye tal fra politiet har vist, at dette høje antal af cykeltyverier fortsatte i 2023, hvor der i gennemsnit blev anmeldt 125 cykeltyverier dagligt i de første tre kvartaler. Alene i København blev der anmeldt 17.316 cykler stjålet i 2023, viser tal fra Danmarks Statistik. Et af de råd, som man møder igen og igen, når det kommer til forebyggelsen af cykeltyveri, er at bruge en stærk og kvalitetsfuld cykellås. Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af netop kvalitetslåse til cykler. Både fastmonteret låse som f.eks. ringlåse og bøjlelåse og løse låse som f.eks. kædelåse og foldelåse. De kommer i et forskelligt prisleje med noget til enhver smag og ethvert behov.

Fastmonteret cykellås: Nem at vedligeholde, sidder altid sikkert på din cykel

En fastmonteret cykellås f.eks. en ringlås og en bøjelås sidder, som navnet antyder, fastmonteret på din cykel. En cykel kommer oftest med to gevind siddende på bagstellet, hvor din fastmonteret cykellås kan skrues på. Hvis din cykel ikke kommer med disse to gevind, er det stadigvæk muligt at montere en fastmonteret lås. Det eneste du skal bruge, er et par stærke og solide plastikstrips, som oftest følger med din lås, når du køber den. Fordelene ved en fastmonteret lås er mange. F.eks. ved du med en fastmonteret lås altid, hvor din lås er. Ikke noget med, at du skal til at tage den af og på eller måske glemmer den derhjemme. Samtidigt er behovet for vedligeholdelse minimalt ved de fastmonterede cykellåse. Mange cykler kommer faktisk allerede med en fastmonteret cykellås monteret på forhånd, når du køber den.

Kædelås og foldelås: Opnå ekstra sikkerhed ved at kunne montere din cykel fast til noget

Kædelåsen er et superpopulært valg for mange danskere. Dette er der flere grunde til - bl.a. er den superlet at transportere. Samtidig giver den dig mulighed for at låse din cykel fast til f.eks. lygtepæl eller cykelstativ. Netop det at få låst din cykel fast til noget, er en af de anbefalinger, som man møder igen og igen, når det kommer til forebyggelse af cykeltyveri. Især til racer, gravel og MTB er der mange, som bruger kædelås. Dette skyldes bl.a., at den let kan være i tasken. At have en fastmonteret cykellås monteret på disse typer af cykler er ikke ret anvendt. En foldelås fungerer lidt på samme måde som en kædelås. Den kan let foldes sammen og nemt opbevares på cyklen i den medfølgende holder. Samtidig er den yderst solid og robust. De fleste foldelåse er forsikringsgodkendte. Når alle leddene er foldet ud, burde en foldelås kunne nå rundt om din cykel og et cykelstativ. En foldelås monteres typisk på cyklens beslag til drikkedunksholdere.

Forsikringsgodkendt cykellås

En forsikringsgodkendt cykellås er en lås, som forsikringsselskaberne dækker for, hvis du skulle være så uheldig, at din cykel bliver stjålet. Fælles for alle de forsikringsgodkendte låse er, at de alle er blevet godkendt af danske Varefakta. Dette er din garanti for, at låsen er af højkvalitet og opfylder de krav, som de forsikringsselskaber nu engang stiller. Når du køber en forsikringsgodkendt lås, får du altid et låsebevis med. Låsebeviset er din bekræftelse på, at låsen er godkendt. En cykellås kan selvfølgelig sagtens være god og solid, selvom den ikke er forsikringsgodkendt. Cykellåse med kode kan aldrig blive forsikringsgodkendte. Dette skyldes, at Varefakta har vurderet, at denne type af låse er forbundet med for stor grad af usikkerhed, til at de kan godkendes. F.eks. er det muligt at gætte sig frem til koden ved tilstrækkeligt mange forsøg.

Mistet cykelnøgle: Hvad skal jeg gøre?

Har du været så uheldig, at du har mistet din cykelnøgle, kan du hurtigt og enkelt bestille nogle nye nøgler. Det hele foregår online på følgende hjemmeside: https://www.orderkey.eu/da. Du skal have dit nøglenummer klar, da det er dette, som bruges til at skære dine nøgler ud fra. Levering går forholdsvis hurtig, så der går ikke mange dage, før du har dine nye nøgler hos dig. Igennem den næste del af dette blogindlæg vil du finde en kort præsentation af fire udvalgte produkter indenfor kategorien cykellåse. Helt konkret vil der være tale om en foldelås, en kædelås, en ringlås og en bøjelås. Disse låse kommer fra kendte brands som Kryptonite, ABUS og Bike Attitude.

Kryptonite Foldelås Krypotolok 610 S

Kryptonite Krypotolok 610 S er uden tvivl en foldelås i rigtig god kvalitet. Den kommer med fem led og en længde på 100 cm. Dette gør, at Kryponite Krypotolok 610 S foldelås let kan nå rundt om en lygtepæl eller et cykelstativ. Muligheden for at låse din cykel fast til noget er dermed rigtig gode med denne foldelås fra Kryptonite. Samtidig kommer Kryponite Krypotolok 610 S med Kryponite Security Rating på 6/10, hvilket er din garanti for, at denne foldelås er meget sikker og svær at bryde op for eventuelle cykeltyve.

Fordele:

  • Forsikringsgodkendt lås: Denne kædelås fra Kryptonite er forsikringsgodkendt gennem Varefakta. Den opfylder dermed de krav, som forsikringsselskaberne stiller på området.
  • Holdbar gummibelægning: Stållænkerne på denne foldelås fra Kryptonite er beskyttet med en holdbar gummibelægning, så den ikke ridser din cykel ved brug.
  • Click Tigth transportbeslag: Kryponite Krypotolok 610 S foldelås kommer et Click Tigth transportbeslag, som er let og enkelt at montere på din cykel.

Se Produkt

 

ABUS Kædelås 8900 Ionus

ABUS 8900 kædelås er uden tvivl en lås, du kan stole 100% på. Den kommer med tekstilovertræk, som skjuler den 8 mm firkantede kæde. Kæde og låsemekanismens konstruktionsdele er lavet af specielt hærdet stål, hvilket giver dig et robust og gennemført produkt. ABUS 8900 kædelås Ionus kommer med en låsecylinder i supergod kvalitet, som er modstandsdygtig overfor sabotage som f.eks. dirkning. Denne cylinder kommer med to reversible nøgler, som gør betjening meget let og brugervenlig.

Fordele:

  • Lås din cykel fast til permanente genstande: Med sin længde på 85 cm er ABUS 8900 Ionus kædelås perfekt, når du skal have låst din cykel fast til f.eks. et cykelstativ.
  • Forsikringsgodkendt lås: Denne kædelås fra ABUS er forsikringsgodkendt gennem Varefakta. Den opfylder dermed de krav, som forsikringsselskaberne stiller på området.
  • Slidstærkt overtræk: ABUS 8900 Ionus kædelås kommer med et slidstærkt overtræk, som gør, at du ikke ridser din cykel, når du bruger denne kædelås fra ABUS.

Se Produkt

 

Bike Attitude Ringlås

Bike Attitude er en god og pålidelig ringlås, som er perfekt at sikre din cykel. Den er samtidig svær for cykeltyve at bryde igennem. Med Bike Attitude ringlås kan du med ro i sindet stiller din cykel på offentlige steder, hvis du f.eks. hurtigt skal ind og hente noget. Denne ringlås fra Bike Attitude er forsikringsgodkendt af Varefakta og opfylder alle de krav og betingelser, som forsikringsselskaber sætter på området. Med Bike Attitude Ringlås får du uden tvivl en ringlås i rigtig god kvalitet.

Fordele:

  • Holdbar og solid: Bike Attitude ringlås er både holdbar og solid. Den er derfor meget svær for en eventuel tyv at bryde igennem.
  • Ekstra bred: Denne ringlås er ekstra bred, hvilket er med til at gøre den endnu mere sikker.
  • Forsikringsgodkendt: Denne kædelås fra Bike Attitude er forsikringsgodkendt gennem Varefakta. Den opfylder dermed de krav, som forsikringsselskaberne stiller på området.

Se Produkt

 

ABUS Bøjlelås 5000 Protectus XCLW

ABUS 5000 Protectus XCLW er en bøjlelås, som kommer i supergod kvalitet. En af de mange fordele ved denne bøjlelås fra ABUS er, at den er ekstra bred. Dermed er den perfekt til både MTB og elcykel, som oftest kommer med et ekstra bredt stel. ABUS 5000 Protectus WCLW er samtidig yderst praktisk, hvis dit stel har pålodninger, som låsen skal undgå. ABUS 5000 Protectus XCLW bøjlelås skal monteres på bagstellet af din cykel med de to medfølgende strips.

Fordele:

  • Perfekt til MTB og elcykler: ABUS 5000 Protectus XCLW bøjlelås er perfekt til dig, der kører MTB eller elcykel og gerne vil have en god, sikker og solid lås.
  • Ekstra bred: Denne bøjlelås fra ABUS er ekstra bred, hvilket har flere fordele. F.eks. kan ABUS 5000 Protectus XCLW komme udenom eventuelle pålodninger på dit stel.
  • Forsikringsgodkendt: Denne bøjlelås fra ABUS er forsikringsgodkendt gennem Varefakta. Den opfylder dermed de krav, som forsikringsselskaberne stiller på området.

Se Produkt

 

Hos Børkop Cykler er vi altid klar til at sætte kunden i centrum og yde den bedst mulige service. Vores personale deler en fællespassion for cykling og er altid klar til at gøre deres allerbedste for, at du bliver vores næste tilfredse kunde. Dette gælder selvfølgelig, uanset om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.