Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser


Hvorfor bør du køre med cykelbriller?


Det er bestemt ikke kun, når solen skinner, at et par cykelbriller er rigtig gode at bære på cykelturen. Cykelbriller kan faktisk med fordel bruges hele året rundt. Udover at de beskytter dig mod solens skarpe UV-stråler, så beskytter de dig også mod vand, skidt og insekter. Med et cykelbriller bliver din cykeltur bare bedre, samtidig med at din komfort øges. Cykelbriller er udviklet til at sidde godt og solidt omkring dit hoved, uanset hvilket terræn du kører i. Dette selvfølgelig uden at det på nogen måde bliver ubehageligt for dig. Mange cykelbriller kommer i dag med store og flotte glas, som giver dig et superflot udsyn, uden at stellet på nogen måde er i vejen og har en distraherende effekt. Cykelbriller kommer desuden i forskellige modeller. Nogle beskytter primært mod solens stråler, mens andre primært skærmer dine øjne mod vind, vand og småsten. Udvalget af cykelbriller er stort og omfangsrigt. Både når det kommer til kvalitet og pris. Find de cykelbriller, som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Hvilke cykelbriller skal du vælge?

Langt de fleste cykelbriller kan bruges til flere forskellige cykeldiscipliner. Det som i stedet er definerende for, om et par cykelbriller er bedst til enten landevej eller skov, er linserne. Racer cykelbriller kommer oftest med lidt mørkere glas. Dette skyldes, at solen oftest er mere på ude i åbent terræn, hvor racercykling oftest foregår. Cykelbriller til MTB og gravel kommer derimod oftest med et mere gennemsigtigt glas. Dette skyldes, at det ved denne type cykling er meget vigtigt, at du kan se alt omkring dig. Dit syn må på ingen måde blive hæmmet, da du oftest skal manøvrere rundt i ujævnt terræn hurtigt og effektivt.

Cykelbriller med fotokromiske linser

Cykelbriller med fotokromiske linser har på det seneste vundet større og større indpas i cykelverdenen. Dette skyldes, at du med fotokromiske cykelbriller ikke behøver at være opmærksom på vejret, når du skal ud at cykle. Linserne skifter nemlig farve i takt med omgivelserne. Du har dermed altid den mest optimale sigtbarhed. Hvis kører i høj solskin, vil glassene automatisk blive mørkere. Hvis du derimod kører under lidt mørkere forhold, vil glassene automatisk blive mere gennemsigtige. Uanset hvilket vejr, du kører i, og hvor mange vejrskift, du kommer ud for, mens du er ude på din tur, så er du med fotokromiske linser godt dækket ind. Glassene skifter på kort tid og er dermed altid perfekt tilpasset til omgivelserne.

Fotokromiske cykelbriller er meget populære blandt dem, der cykler dagligt i al slags vejr. Med et par fotokromiske briller behøver du ikke gå ud at investere i flere forskellige slags cykelbriller. Et par er rigeligt til alle forhold. Indenfor fotokromiske cykelbriller findes der forskellige kategorier, som spænder fra 0-4, hvor fire er den mørkeste kategori. Tallet dækker over, hvilket spænd toningen strækker sig over. Især, hvis du kører racer, er fotokromiske cykelbriller et rigtig godt valg. Fotokromiske cykelbriller kan også sagtens bruges, hvis du kører MTB eller gravel. Dog skal du være opmærksom på, at farverne ikke altid skifter hurtigt nok til at kunne følge med de hurtige skift i lyset, som du kan komme ud for, når du kører lynhurtigt ind og ud mellem trænerne i skoven.

Cykelbriller med udskiftelige linser

I par cykelbriller med udskiftelige linser har mange fordele. F.eks. følger der oftest 2-3 sæt ekstra linser med, når du køber et par af denne type cykelbriller. Disse linser vil oftest komme i forskellige farver, som på hver sin vis har forskellige egenskaber: Den gule og orange linse er god under vejrforhold med lav sigtbarhed f.eks. tåge eller mørke. Den transparente linse er derimod perfekt til at afskærme og beskytte dig mod vind, insekter og mudder. Den grå linse er optimal, når dine øjne skal beskyttes mod solen. Den røde linse har den fordel, at den skærper kontrasterne i landskaberne.

Hos Børkop Cykler har vi fundet tre par gode cykelbriller, som vi vil præsentere igennem den næste del af dette blogindlæg. De kommer i forskellige prisklasser fra kendte brands som KOO, Shimano og Tifosi. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til nogle af de tre par cykelbriller eller nogle af vores andre cykelbriller, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Shimano Equinox Cykelbriller Photochromic

Shimano Equinox Photochromic er en fotokromisk cykelbrille, som kombinerer den nyeste teknologi og stil. Den er bygget op omkring et stift stel med halv kant, som altid holder glasset på plads. De rundede brillestænger med skridsikkert mønster gør, at denne cykelbrille altid sidder sikkert og komfortabelt. Den vendbare næsebro med forskellig tykkelse for og bag gør, at du altid kan justere denne cykelbrille, så den passer perfekt til lige netop dig. Et stærkt, holdbart og let stel i Grilamid TR90 giver uden tvivl Shimano Equinox Photochromic en ekstra dimension. Brillestangsspidserne kommer i dobbelt sprøjtestøbt, ugiftig TPE. Brilleglas i ét stykke sikrer dig i et bredt synsfelt og en god beskyttelse.

Fordele:

  • RIDESCAPE brilleglas: Fremstillet specifikt til cykelbrug og tunet til optimal kontrast. Giver dig klarhed i enhver situation. Denne cykelbrille kommer samtidig med fuld UV400-beskyttelse.
  • Hydrofobisk overflade: Shimano Equinox cykelbriller Photochromic kommer med hydrofobisk overflade, som hjælper dig med at holde dit brilleglas rent.
  • Udskifteligt glas: Udover udskifteligt glas kommer Shimano Equinox cykelbriller Photochromic også med ridsefast specialbelægning. Glasset er desuden ekstrem let og slagfast og kommer i polyamid (PA) med stor klarhed.

Se Produkt

 

KOO Spectro Cykelbriller

KOO Spectro er en cykelbrille i supergod kvalitet. Den er perfekt til dig, der kører racer eller triatlon og elsker at sætte rekorder og konstant forbedre dig. Den fås i fem forskellige linsefarver til varierende lysforhold. KOO Spectro cykelbriller er lavet i Italien. Den kommer med en Zeiss polycarbonat linse, som giver dig gedigen og uovertruffen klarhed. Med fire indbyggede ventilationsåbninger bliver dug sjældent et problem. KOO Spectro cykelbriller kommer desuden med panoramisk synsfelt med rammedesign, en enkelt linse og Anti-skrid MEGOL elastomer tempelindsatser, hvilket giver dig ekstra greb og komfort.

Fordele:

  • Justerbart næsestykke: KOO Spectro kommer med en blød og yderst komfortabel gumminæsepude med to justerbare positioner, hvilket gør, at du let finder den optimale pasform. En ekstra næsebro medfølger ydermere, når du køber denne cykelbrille fra KOO.
  • Anti-skrid MEGOL elastomer: KOO Spectro cykelbriller kommer med skridsikre tempelindsatser, som både giver dig et godt greb og en solid komfort.
  • Zeiss Anti-Reflekterende teknologi: KOO Spectro er udstyret med en speciel anti-reflekterende teknologi, som forbedrer linsernes effektivitet. Belægningen eliminerer refleksioner fra både forsiden og bagsiden af linserne, hvilket gør, at dine øjne modtager mest muligt lys. Dette har den fordel, at du vil opleve forbedret kontrast og reduceret øjenbelastning.

Se Produkt

 

Tifosi Alliant Cykelbriller Night Fototec

Tifosi Alliant Night Fototec er en enorm alsidig og yderst funktionel fotokromisk cykelbrille. Den kommer med ventilerende linser, som øger luftstrømmen og forhindrer dug. Dette er med til at give dig et perfekt udsyn. Samtidig kommer Tifosi Alliant Night Fototec med vandafvisende næse og ørestykker i gummi, som gør denne cykelbrille ekstra komfortabel at bære. Den er perfekt til landevejscykling og kommer desuden med Grilamid TR-90 ramme. Vægten for denne højkvalitetscykelbrille er kun 30 gram.

Fordele:

  • UVA og UVB beskyttelse: Tifosi Alliant Cykelbriller Night Fototec kommer med UVA og UVB beskyttelse, som beskytter dig mod solens skarpe UV-stråler.
  • Polycarbonate linser: Denne cykelbrille fra Tifosi kommer med polycarbonate linser, som er shatterproof, ridse resistente og decentrerede. Dette er med til at give dig et par cykelbriller med supergod klarhed og et perfekt udsyn.
  • Hydrophilic næse og ørestykker: Tifosi Alliant Cykelbriller Night Fototec kommer med hydrophilic næse- og ørestykker i gummi, som giver dig et godt og sikkert greb.

Se Produkt

 

Hos Børkop Cykler sætter vi en stor ære i at give alle kunder den bedst mulige service, vejledning og betjening. Vores personale deler en fællespassion og interesse for cykling og er altid klar til at gøre deres allerbedste for, at du bliver vores næste tilfredse kunde. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.