Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser


Herrecykler – Derfor er det en rigtig god investering

Cykling er en fantastisk måde at få pulsen op på, komme ud i det fri og nyde det danske landskab. Cykler du mest rundt inde i byens gader og stræder f.eks. til og fra arbejde eller studie, så er en herrecykel med største sandsynlig den rigtige cykeltype for dig. Fordelene ved en herrecykel er mange bl.a. er den behagelig og komfortabel at køre på. Samtidig kommer den oftest med en ergonomisk designet sadel, som mindsker belastningen i områder som ryg og skulder. Ydermere kommer en god herrecykel med funktioner som let gearskift, pålidelige bremser og en solid stelkonstruktion, som kan modstå stød og bump fra ujævne veje, brusten og fortove. Den gode herrecykel er også yderst holdbar. Perfekt til daglig brug.   

Ta’ din sundhed og kondition til et helt nyt niveau

En herrecykel giver dig den perfekte kombination af komfort og fart. Samtidig får du med en god herrecykel en cykel, som er nem at manøvrere i trafikken og let at parkere. Vælger du investerer i en herrecykel, investere du også i din egen sundhed, muskulatur og kondition. Udover at cykling er praktisk transportmiddel, så vil du gennem cykling frem og tilbage fra f.eks. arbejde eller studie få sund motion uden behov for specifikke træningsprogrammer og rutiner. Ved at cykle ofte og jævnligt vil du samtidig hurtigt opleve en forbedret livsstil, samtidig med at dit velvære vil vokse gennem regelmæssig fysisk aktivitet. Ydermere er der ved de fleste herrecykler muligt at montere et sæt gode og punkteringsresistente dæk, som er med at reducere chancen for punkteringer og dermed gøre din cykeltur endnu bedre.  

Forskellen mellem dame- og herrecykler

Herrecykler har ofte en højere indstigning end damecykler. Dette skyldes, at mænd oftest er højere end kvinder. Nogle damecykler kommer desuden med højere kronrør, hvilket gør, at føreren kommer til at sidde mere oprejst end på en herrecykel. Nogle damecykler kommer også med en blødere sadel, end hvad man finder på en herrecykel. Herrecyklen er samtidig en meget alsidig cykeltype, som egner sig fremragende til rigtig mange forskellige situationer f.eks. til hverdagsbrug, hvor du skal hurtigt fra A til B. En herrecykel kan dog også sagtens bruges til en god og lang cykeltur i weekenden. Hvis du gerne vil have lidt hjælp til at træde pedalerne rundt, kan en elcykel være et fremragende alternativ til herrecyklen. En elcykel koster selvfølgelig lidt mere end en herrecykel. Til gengæld kan du køre adskillige kilometer på en elcykel uden at føle, at dine lunger bliver sat på prøve. Både herrecykler og elcykler er samtidig rigtige gode for miljøet.

Hvad skal du være opmærksom på, inden du køber din næste herrecykel?

Når du skal ud at købe din næste herrecykel, er det selvfølgelig vigtigt, at den passer til din højde. Samtidig er det også essentielt, at den passer til din kørestil. Hvis du elsker at nyde en rolig cykeltur, giver det formentlig bedst mening, at du køber en cykel, som du kan sidde rank og afslappet på. Elsker du derimod at tage kampen op med de hurtige elcykler, så er det formentlig en cykel, som du kan sidde lidt mere foroverbøjet på, som er det rigtige valg for dig. En sidste ting, du skal være opmærksom på, er gearene. Hvor mange har du brug for? Hvis du primært kører på flade veje, kan få gear være rigeligt. Kører du derimod jævnligt op og ned ad bakker, er flere gear formentlig en nødvendighed. 

Igennem den næste del af dette blogindlæg vil du finde en kort præsentation af fem udvalgte herrecykler i god og solid kvalitet fra anerkendte brands som bl.a. Trek, MBK, Orbea og Nishiki. 

Trek FX Sport 4

Trek FX Sport 4 er en herrecykel i kulfiber i rigtig god kvalitet. Den er perfekt til dig, som vil have en let og hurtig cykel, som giver dig den perfekte kombination af komfort og kontrol. Trek FX Sport 4 kommer med et fladt styr og et bredt gearområde. Den er samtidig let, hurtig og udstyret med hydrauliske Shimano-skivebremser, som giver dig sikker bremsekraft i alt slags vejr. Trek FX Sport 4 er det perfekte valg til dig, som gerne vil have mange kilometer i benene på en god og kvalitetsfuld cykel.

Fordele:

  • Let kulfiberstel og forgaffel: Trek FX Sport 4 er bygget op omkring et let kulfiberstel, en forgaffel af 400 Series OCLV og en Shimano CUES-geargruppe med 10 gear og et bredt gearområde.
  • Tubeless Ready-alufælgsæt: Denne herrecykel fra Trek kommer med et let Tubeless Ready-alufælgsæt, brede hurtigtrullende Bontrager GR1 Expert graveldæk, vibrationsdæmpende styr og ergonomiske håndtag.
  • Hydrauliske skivebremser: Trek FX Sport 4 kommer med hydrauliske Shimano-skivebremser, som giver dig en både sikker og effektiv bremsekraft i al slags vejr.

Se Produkt

 

Nishiki Touring Master Nexus 7G

Nishiki Touring Master Nexus 7G er en praktisk og yderst komfortabel herrecykel. Den er designet til at bringe dig hurtigt, komfortabelt og sikkert gennem dagligdagen. Samtidig kommer Nishiki Touring Master 7G med gode sportsegenskaber, som også gør den perfekt til motionscykling i fritiden. Den er bygget op omkring et stel i aluminium og kommer med rullebremser fra Shimano og syv indvendige gear fra Microshift/Shimano. Alt i alt er Nishiki Touring Master Nexus 7G en sand mester i sin klasse.

Fordele:

  • Smart og praktisk: Nishiki Touring Master Nexus 7G bringer dig sikkert fra A til B med adskillige komponenter i rigtig god og solid kvalitet.
  • Indvendige gear: Denne herrecykel fra Nishiki kommer med syv indvendige gear fra Microshift/Shimano og rullebremser fra Shimano.
  • Stel af aluminium: Nishiki Touring Master Nexus 7G er bygget op omkring et godt, solidt og holdbart aluminiumsstel i rigtig god kvalitet.

Se Produkt

 

MBK Concept 2Two Herre 7G

MBK Concept 2Two Herre 7G er en supergod herrecykel, som kommer i et flot og retromoderne design. Den kombinerer klassiske og moderne designelementer, som tilsammen skaber et både stilrent og unikt udseende, som ikke er set før på en MBK-cykel. MBK Concept 2Two Herre 7G er fyldt med vedligeholdelsesvenlige kvalitetskomponenter som f.eks. en komfortabel sadel, håndtag, skærmsæt og indvendige gear. Den er ideel til hverdagsbrug gennem byens gade og fritidsture på landevejen.

Fordele:

  • Stel af aluminium: MBK Concept 2Two Herre 7G er bygget op omkring et stel af aluminium og kommer med adskillige komponenter i god kvalitet, som er lette at vedligeholde.
  • Indvendige gear: Denne cykel fra MBK kommer med syv indvendige Shimano Nexus gear, som giver dig et hurtigt og præcist gearskifte, når du er ude at cykle.
  • Punkteringsfrie dæk: MBK Concept 2Two Herre 7G kommer med punkteringsfrie dæk med Kevlar indlæg fra Bike Attitude. Disse er med til at forebygge langt de fleste punkteringer og holde dig velkørende under den daglige transport.

Se Produkt

 

Orbea Vector 10

Med Orbea Vector 10 kan du gå på opdagelse i byen med stil og komfort. Den er den perfekte herrecykel til den moderne pendler, som dagligt cykler igennem byens gader og parkstier. Orbea Vector er bygget op omkring en letvægts aluminiumsramme og kommer med en geometri, som balancerer komfort og effektivitet på bedste vis. Den er desuden udstyret med en Shimano Tiagra 10-speed geargruppe, hydrauliske skivebremser, Shimano hjul, Kenda dæk og en behagelig sadel fra Fizik.

Fordele:

  • Geargruppe fra Shimano: Orbea Vector 10 kommer med en Shimano Tiagra 10-speed geargruppe, som giver dig et sikkert og effektivt gearskifte under alle forhold.
  • Hydrauliske skivebremser: Denne herrecykel fra Orbea er udstyret med hydrauliske skivebremser, som giver dig en effektiv og kontrolleret stopkraft uanset vind og vejr.
  • Solid komfort: Orbea Vector 10 kommer med en ergonomisk sadel fra Fizik og et justerbart styr, som gør din cykelture langt mere behagelige.

Se Produkt

 

Trek Dual Sport 3 Gen 5

Trek Dual Sport 3 er en god og habil herrecykel, som er god til kørsel på både asfalt og mere udfordrende terræn. Den er bygget op omkring et let stel og kommer med en Shimano CUES 1x-geargruppe med et stort gearområde. Trek Dual Sport 3 er desuden udstyret med brede Bontrager Kovee-fælge og brede dæk til grus, som dæmper stødpåvirkninger fra huller i vejen og ujævnt terræn. Den er perfekt til dig, som vil have en sikker og komfortabel cykel til kørsel på både asfalt, naturstier og let grus.

Fordele:

  • Let aluminiumstel: Trek Dual Sport 3 er bygget op omkring et let aluminiumstel med strømlinet indvendig kabelføring, en let forgaffel af kulfiber og Bontrager Kovee 650b-fælge (Tubeless Ready).
  • Enkel og slidstærk geargruppe: Denne herrecykel fra Trek kommer med en enkel og slidstærk Shimano CUES 1x10-geargruppe. Perfekt til nemme gearskift uden forskifter. En 11-48 kassette giver dig et bredt gearområde, som kan klare bakkerne både opad og nedad.
  • Indvendige kabler: Trek Dual Sport 3 kommer med indvendigt førte kabler, som er beskyttet mod elementerne og gør denne herrecykel ekstra strømlinet.

Se Produkt

 

Hos Børkop Cykler sætter vi en stor ære i at give alle kunder den absolut bedste service, vejledning og betjening. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Vores personale deler en fællespassion for cykling og er altid klar til at gøre deres allerbedste for, at du bliver vores næste tilfredse kunde. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk.