Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser


Få det bedste ud af din cykeltur – Top 5 cykelcomputere


Cykelcomputeren er blevet en vigtigere og vigtigere del af udstyrspakken for de fleste cykelryttere uanset niveau. Helt konkret er en cykelcomputer et lille apparat, som oftest monteres på cyklens styr eller frempind. Via displayet på din cykelcomputer kan du få alt relevant information om din cykeltur f.eks. hastighed, distance og gennemsnitsfart. Nogle cykelcomputere kommer desuden med indbygget GPS, hvilket giver dig endnu flere muligheder. F.eks. kan du bruge din GPS cykelcomputer til at finde vej, samle relevant data og planlægge træningsruter. En GPS cykelcomputer kan samtidig hjælpe dig mod nye mål og forberede dine tider. Ydermere kan en cykelcomputer med GPS også give dig nyttig viden om kalorieforbrænding på din tur.

Få en cykelcomputer, som passer perfekt til dine ønsker og behov

Der findes et væld af forskellige cykelcomputere på markedet. Pris og kvalitet hænger oftest sammen. Desto mere du giver for din cykelcomputer, desto mere kan den. Er det nok for dig, at din cykelcomputer kun kan måle distance og tid, så behøver du naturligvis ikke vælge en af de dyre modeller. Vil du derimod gerne have en cykelcomputer, som udover hastighed og tid også har indbygget GPS og kan måle puls, watt og kadence, så er det uden tvivl en af de dyrere modeller, som er det rette valg for dig. Alt i alt er det vigtigste selvfølgelig, at du finder en cykelcomputer, som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Funktionalitet og brugervenlighed skal helst være helt i top

Udover at en cykelcomputer helst skal være funktionel og brugervenlig, skal den også være stilren og flot i udseende og design. Den skal komplementere din cykel på bedste vis. Skille sig lidt ud, uden på nogen at være distraherende. Samtidig skal læsbarheden på displayet være i top. Skriften og tallene skal være tydelig, så de kan læses på et splitsekund selv under dårlige lys- og vejrforhold. Nogle cykelcomputere kommer med en letlæselig LCD- eller OLED-skærm, som kan ses under diverse lysforhold. Det er klart. Køber du en af de helt dyre GPS cykelcomputere, vil der være en del specifikationer og funktioner, som du skal lære at bruge, før du kan få det helt optimale ud af din cykelcomputer. Mange cykelcomputere kan kobles sammen med din smartphone, så du kan måle og dele dine data med venner og kollegaer. Samtidig kan du gennem din smartphone opsætte menuer på din cykelcomputer. Alt i alt er mulighederne uendelig mange.

Igennem de næste par side af dette blogindlæg vil du finde en præsentation af fem af bedste cykelcomputer på markedet lige pt. fra nogle af de største og mest anerkendte brands i verden bl.a. Garmin og Wahoo. Alle modellerne kommer med indbygget GPS og ligger derfor i den dyre ende rent prismæssigt. Har du brug for yderligere info, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer

Garmin Edge 1040 er en af de bedste GPS cykelcomputer på markedet. Samtidig er Garmin Edge 1040 en cykelcomputer, du virkelig kan stole på. Den kan bruges til enhver cykeltur, uanset om det er fjerntliggende grusstier eller episke stigninger, du skal ud at køre på. Med Garmin Edge 1040 kan køre længere på færre opladninger. Helt konkret kan du køre 35 timer i GPS-mode og op til 70 timer i batterisparetilstand. Samtidig er Garmin Edge 1040 utrolig let at opsætte og komme i gang med at bruge. Faktisk kan du bare tage den ud af kassen, og så er du klar til at køre på ingen tid.

Fordele:

  • Imponerende intern hukommelse: Garmin Edge 1040 kommer med en lager og strømkapacitet på 32 GB intern hukommelse, hvilket burde være mere end nok til de fleste.
  • Højkvalitets skærm: Denne GPS cykelcomputer fra Garmin kommer med en displaystørrelse på 3,5”, en opløsning på 282 x 470 pixels og touchskærm med farve.
  • Lav vægt og forudindlæst kort: Garmin Edge 1040 har en meget lav vægt på 126 gram og kommer samtidig med et forudindlæst Garmin cykelkort.

Se Produkt

 

Garmin Edge 1040 Solar GPS Cykelcomputer

Garmin Edge 1040 Solar tager GPS cykelcomputere til helt nye højder. Den kommer med solopladning i selve displayet, som du altid kan stole på. Med Garmin Edge 1040 Solar er du klar til alle de udfordringer, du kan møde på din cykeltur. Både hvis du kører ud af fjerntliggende grusstier eller op ad episke stigninger. Denne GPS cykelcomputer fra Garmin kommer med et flot 3,5” farve og touchdisplay med op til otte datasider. På disse datasider kan der være op til ti datafelter pr. side. Garmin Edge 1040 Solar cykelcomputer kommer desuden med en staminafunktion, som giver dig viden om, hvor meget energi du har tilovers.

Fordele:

  • Indbyggede soloplader i displayet: Dette er uden tvivl en revolutionerende tiltag fra Garmin, som forlænger batterilevetiden både i GPS-mode og i batterisparetilstand.
  • Multiband-GPS: Gør det muligt for Garmin Edge 1040 Solar GPS cykelcomputer at modtage flere GPS-signaler på én gang, og herefter lave en finsortering på gode og dårlige signaler. Dette giver dig langt mere præcise målinger af hastighed og distance, når du bruger din Garmin Edge 1040 Solar.
  • Supergodt kort og pålidelig navigation: Garmin Edge 1040 Solar kommer med et helt nyt og forbedret kort. Det eneste du skal gøre, er at indtaste den ønskede adresse, hvorefter computeren beregner den rute, som er den bedste at cykle. Det kan ikke blive meget nemmere.

Se Produkt

 

Garmin Edge 840 GPS Cykelcomputer

Garmin Edge 840 er en god, solid og intelligent cykelcomputer, som hjælper dig med at blive en bedre cykelrytter hver eneste dag. Den kommer med adskillige fede features og funktioner og kan betjenes både via touchdisplay og knapbetjening. Garmin Edge 840 er kompatibel med Garmin Connect appen, som fås både til iPhone og Android. Den er det perfekte valg til dig, som ønsker at udvikle dig og sætte rekorder. Garmin Edge 840 kommer med op til 42 timers batteritid på en enkelt opladning i batterisparetilstand. 

Fordele:

  • Garmin Cycle Maps: Garmin Edge 840 kommer med et nyt og forbedret kort, som giver dig en supersmart navigation. Foruden at vise dig vej, hjælper Garmin Cycle Maps dig også tilbage på rette spor, hvis du skulle komme til at køre forkert.
  • Stort udvalg af kompatible sensorer: Garmin Edge 840 kan tilsluttes et væld af sensorer, da den er kompatibel med både ANT+ og Bluetooth Low Energy sensorer. Den indbyggede højdemåler kan bruges til at måle højden og udregne den resterende del af stigningen vha. en flot grafik.
  • Multiband-GPS: Giver dig superpræcise og nøjagtige GPS-målinger.

Se Produkt

 

Wahoo ELEMNT ROAM 2.0 GPS Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT ROAM 2.0 er en af bedste GPS cykelcomputere, som amerikanske Wahoo nogensinde har lavet. Den kommer med en god og rummelig brugerflade og masser af smarte funktioner. Wahoo ELEMNT ROAM 2.0 er samtidig perfekt til både den glade motionist og den ambitiøse licensrytter. Den kommer med en stor og tydelig skærm, som udover at være dækket af et beskyttende Gorilla-glas også kommer med et farvedisplay. Alt sammen i et flot aerodynamisk design. Wahoo ELEMNT ROAM 2.0 kommer desuden med op til 17 timers batteritid og automatisk justering af baggrundslyset.

Fordele:

  • Supergod skærm: Wahoo ELEMNT ROAM 2.0 kommer med en farveskærm (400 x 240 pixels) med 64 farver, 17 timers batterilevetid og multiband-GPS.
  • Kort over hele verden: Med turn-by-turn navigation kan du let finde vej, uanset hvor du cykler. Wahoo ELEMNT ROAM 2.0 vil der være rig mulighed for dig til at udforske nye områder. Den hjælper dig samtidig tilbage på rette vej, hvis du er kommet på afveje.
  • Hurtig og nem opsætning: Wahoo ELEMENT ROAM 2.0 er supernem at opsætte via ELEMNT appen, som kan downloades til både iPhone og Android. Med denne GPS cykelcomputer fra Wahoo kan du samtidigt modtage notifikationer fra opkald, SMS’er og e-mails.

Se Produkt

 

Wahoo ELEMNT BOLT V2 GPS Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT BOLT V2 er en god, kompakt og yderst funktionel GPS cykelcomputer. Den kommer med en farverig og kontrastfyldt skærm, som er dækket med et solidt og holdbart Gorilla-glas. Wahoo ELEMNT BOLT V2 kommer samtidig med indlæst kort og smart navigation. Kortet har stor rækkevidde og dækker hele Europa, Nordamerika og Australien som standard. Batterilevetiden er helt op til 15 timer og kan let genoplades med USB. Wahoo ELEMNT BOLT V2 skal sættes op og installeres gennem ELEMNT appen, som let kan downloades både til iPhone og Android.

Fordele:

  • Flot farvedisplay: Displayet på Wahoo ELEMNT BOLT V2 er af højeste kvalitet og kommer med hele 64 farver. Samtidig sørger en lyssensor for at justere skærmens lysstyrke alt efter det omgivende lys. Wahoo ELEMNT BOLT V2 kommer desuden med det karakteristiske LED lys over displayet, som kan indstilles alt efter dine ønsker f.eks. til at vise intensitet i puls, fart og watt.
  • Smart navigation: Udover kort med indlæst navigation kommer Wahoo ELEMNT BOLT V2 også med smart navigation, som hjælper dig tilbage på rette vej, hvis du er kommer på afveje. Med turn-by-turn navigation kan du samtidig let finde vej, uanset hvor du cykler. Ydermere er det naturligvis stadigt muligt at oprette ruter gennem Wahoo appen, Strava.
  • Let betjening: Wahoo ELEMNT BOLT V2 er let og enkelt at betjene med de tre knapper, som sidder nederst på fronten af skærmen. Med appen kan du samtidig let tilpasse, hvilke informationer du ønsker at få vist på de forskellige sider på skærmen.

Se Produkt


Hos Børkop er vi altid klar til at sætte kunden i centrum og yde den bedst mulige service, vejledning og betjening. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.