Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser


Bedst til prisen – Top 5 racersko


Fødderne er en af de vigtigste kontaktpunkter, når du er ude at cykle. Cykelskoen har kæmpe betydning din komfort og ydeevne, når du racer afsted på landevejen. Derfor er det altid vigtigt, at du vælger dine cykelsko med omhu. Det kan være svært at finde den cykelsko, som bare passer perfekt til dig og dine behov. Dette skyldes bl.a., at udvalget af cykelsko er både stort og omfangsrigt. Samtidig er der ret stor prisforskel på den billigste cykelsko kontra den dyreste. Den helt generelle forskel på en almindelig sko og en cykelsko er også ret markant. Både hvad angår funktion og design. Hvor en almindelig sko typisk er meget fleksibel og kommer med en sål, som giver dig en stor grad af bevægelsesfrihed, så fungerer en cykelsko nærmest stik modsat. En cykelsko er mere stiv og kommer med en ufleksibel sål. Den har samtidig en aerodynamisk form og kan kun bruges til cykling.

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal ud at have et nyt par racersko?

Når det kommer til racersko, så er spænderne og selve skoens overdel meget vigtige. De fleste modeller, når det gælder racersko, er lavet af tætsiddende kunstmaterialer med god ventilation. Dette gør, at du kan have dem på i lang tid af gangen uden at føle smerte eller ubehag. En god grundregel er, at desto dyrere en racersko, du køber, desto tættere er pasformen. Desto tættere pasformen er, desto mere nøjagtig skal du være, når du vælger størrelse. På racersko kan der desuden være stor forskel på, hvilke spænder, der er monteret. Mange af de racersko, som kommer på markedet i dag, er udstyret med såkaldte BOA-spænder. BOA-spænder har den fordel, at de tillader brugeren hurtigt at stramme og løsne skoen. Nogle racersko kommer med en BOA-spænde, mens andre kommer med to BOA-spænder. Med en eller flere BOA-spænder kan du justere din sko med millimeterpræcision. Du vil dermed altid kunne opnå den optimale komfort, da løbende kan justere, hvor tæt eller løst din racersko skal sidde på din fod.

Hos Børkop Cykler har vi lavet en guide med fem supergode racersko i forskellige prisklasser, hvor du virkelig får meget for pengene. Skoene kommer fra nogle af de mest anerkendte brands i verden indenfor cykelsko bl.a. Scott, Fizik, Shimano og Trek

 

Scott Road Comp Boa Racersko

Scott Road Comp Boa er supergod racersko, som er yderst solid, både hvad angår pasform og ydeevne. Samtidig kommer denne cykelsko fra Scott i et prisleje, hvor de fleste kan være med. BOA L6 Fit spændesystem sørger for, at denne racersko altid sidder perfekt til din fod. En anatomi-fit rem har dog også sin andel i dette. Med Scott Road Comp Boa racersko kan du opnå et fantastisk godt tråd, uanset om du kører på asfalt, stier eller løs jord.

Fordele:

  • BOA Fit Spændesystem: Giver dig mulighed for hurtigt og ubesværet at justere din racersko helt ned til den mindste detalje. Det hjælper dig med at opnå den optimale komfort selv under de mest krævende forhold. BOA Fit spændesystem er omfattet af BOA garantien, som er en livtidsgaranti.
  • Sport Fit: Med Sport Fit får du en stabil og støttende platform, som gør det muligt for dig at præstere optimalt hele tiden. Med Sport Fit kan du tilpasse din racersko til lige præcis dine behov.
  • Anatomic Centering Strap: En rem, som automatisk justeres efter vristen på din fod.

Se Produkt

 

Fizik R4 Tempo Overcurve Racersko

Fizik R4 Tempo Overcurve er en lynhurtig racersko, som kommer med en carbonforstærket yderskal. Den giver dig samtidig den perfekte balance mellem komfort og pedaleffektivitet. Fizik R4 Tempo Overcurve racersko kommer med asymmetrisk lukning over skoen. Dette har den fordel, at skoen sidder endnu bedre på din fod. Mens den forreste del af skoen sidder helt tæt, så har du en lille smule bevægelsesfrihed i hælen. Dette skulle meget gerne være med til at sikre dig den optimale komfort.

Fordele:

  • Overcurve: Asymmetrisk konstruktion, som ergonomisk tilpasser sig din fod.
  • R4-ydersål: Kommer i carbon indstøbt nylon. Stivhedsindeks på syv.
  • PU-lamineret mesh-overdel: Forbedret ventilation, som giver dig støtte, hvor det er nødvendigt. 

Se Produkt

 

Trek Velocis Racersko

Trek Velocis er en supergod og funktionel racersko, som giver dig den perfekte blanding af ydeevne, komfort og stil. De er designet til den seriøse cykelentusiast, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Trek Velocis kommer samtidig med nyudviklede METNET-trykaflastende zoner, som er eftergivende alle de rigtige steder. Den er desuden udstyret med to stk. Li2 BOA-spænder, hvilket er med til at give dig den optimale pasform. En sål af kulfiberkomposit sørger samtidigt for en konsekvent og effektiv kraftoverførsel.

Fordele:

  • METNET-trykaflastende zoner: Kommer med stretch og tilpasning til foden, hvilket gør, at belastende kontaktpunkter og typisk ubehag undgås.
  • InForm Pro-læsten: Optimerer pasformen på en både ergonomisk og funktionel måde.
  • Kompositsål af OCLV Carbon-kulfiber/glasfiber: Sikrer dig god og effektiv kraftoverførsel

Se Produkt

 

Shimano S-Phyre SH-RC903 Racersko

Shimano S-Phyre SH-RC903 er en racersko, som er perfekt til den ambitiøse rytter, der ønsker at tage sin cykling til et helt nyt niveau. Den kommer med et slankt, lavprofils krydssnøremønster, som er med til at sikre dig en optimale pasform. Shimano S-Phyre SH-RC903 er samtidigt udviklet med det mål for øje at sikre dig en forbedret kraftoverførsel gennem en større ydeevne pr. gram. Den udvendige buede hælskål er desuden med til at forhindre vrid, samtidig med at den holder din fod på plads trods intense accelerationer.  

Fordele:

  • Let og åndbar overdel i mikrofiber: Giver dig optimal pasform og overlegen komfort på hele din tur.
  • BOA Li2 lavprofilsspænder: Kommer med to BOA Li2 lavprofilsspænder, som gør det nemt og hurtigt for dig at lave de nødvendige justeringer.
  • Integreret sømløs konstruktion: Shimano S-Phyre SH-RC903 racersko kommer med en integreret sømløs konstruktion af mellemsål og overdel, som sætter nye standarder for pasform, stabilitet og lav vægt.

Se Produkt

 

Fizik Tempo Decos Carbon Racersko

Fizik Tempo Decos Carbon er en supergod racersko, som kombinerer høj komfort og ydeevne. Den er perfekt til de lange og krævende træningsture. Fizik Tempo Decos Carbon er samtidig en flot og minimalistisk racersko, som kommer med en enkelt BOS-spænde, som let og nemt kan justeres, mens du er på farten. En stiv carbonsål, tilbagetrukne klampehuller og et godt greb omkring hælen er blot nogle af de egenskaber, som gør denne racersko både unik og yderst effektiv.

Fordele:

  • BOA Li2-spændesystem: Fizik Tempo Decos Carbon racersko kommer med en enkelt BOA Li2-spænde, som fungerer rigtig godt og er med til at fordele trykket fra skoen over hele din fod, når den skal spændes. BOA Li2-spænden kan samtidig også bruges til at løsne skoen.
  • R2-Ydersål: Lavet af carbon og giver dig en optimal kraftoverførsel. Den er samtidig meget stiv og er med sin lette vægt med til at minimere skoens samlede vægt, som kun er 230 gram.
  • God og behagelig hælkappe: Fizik Tempo Decos Carbon racersko kommer med en supergod hælkappe, som er forsynet med silikone på indersiden. Dette er med til at give et godt greb omkring din hæl, hvilket du især kan mærke, når du står op og giver den ekstra gas op ad bakkerne.

Se Produkt

 

Få det optimale ud af din racersko fra første dag

Sålen på en racercykelsko hjælper dig med at overføre power og energi til dit pedaltråd. Der findes flere forskellige typer af såler. Bl.a. kan du få såler i fuld-carbon og kompresit plast. De forskellige typer såler har hver deres fordele og ulemper. Går du efter sålen med den største stivhed og den laveste vægt, er du helt klart en racersko med en fuld-carbon sål, som du skal gå med. En anden vigtig funktion, som er begyndt at komme på flere og flere racersko, er ventilationshuller i sålen. Dette har den fordel, at det giver dig mere luft til fødderne og dermed et bedre klima i skoen på de varme sommerdage. De fleste racersko kommer med tre skruehuller til klampemontering. Disse tre skruehuller kan bruges til montering af langt de fleste klampetyper. Klampens placering på selve racerskoen er meget vigtigt, da denne har stor betydning i forhold til at undgå overbelastning af knæ og led. Husk, at du altid selv skal tilkøbe klamperne. Disse medfølger ikke, når du køber dine racercykelsko.

Hos Børkop Cykler er vi altid klar til at give alle kunder den bedst mulige service, vejledning og betjening. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores racersko, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.