Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Rudy Project Cykelbrille Spinhawk Smoke Black

999 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Rudy project

Rudy Project Cykelbrille Spinhawk Smoke Black


Rudy Project Spinhawk Smoke Black er livsstilsbriller med et sporty udtryk, der er perfekte til afslapning uden for spillets verden. Designet af disse briller er et resultat af en intelligent kombination af elementer fra Rudy Projects arv samt markante detaljer, der skaber en unik og tidløs stil. Spinhawk fås også i en Slim version, der passer perfekt til smalle ansigter.

Spinhawk skiller sig ud med sit dynamiske look, der tager klassiske træk og blander dem med moderne æstetik. Dette gør dem ideelle til både afslappede og mere formelle lejligheder, hvor du ønsker et sporty twist. Brillerne er designet med øje for komfort og funktionalitet, hvilket gør dem velegnede til langvarig brug. Med en alsidig sort røgfarve og en raffineret finish, tilfører disse briller et stilfuldt præg til enhver påklædning.

Ud over deres æstetiske appel, tilbyder Spinhawk avancerede funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen. Den lette ramme sikrer, at brillerne er behagelige at have på hele dagen, og de ergonomisk designede komponenter som næsepuder og stangspidser forbedrer pasformen og stabiliteten. Dette gør dem til et optimalt valg for dem, der søger både mode og funktionalitet i deres hverdagsbriller.

Vigtigste specifikationer:

  • Køn: Unisex
  • Rammeform: Sporty livsstilsdesign
  • Rammetype: Fuld ramme
  • Farve: Smoke Black
  • Design: Klassiske og moderne elementer kombineret
  • Versioner: Standard og Slim, tilpasset til smalle ansigter

Med Rudy Project Spinhawk Smoke Black får du en cykelbrille, der ikke kun er funktionel og komfortabel, men også tilføjer en markant stil til din garderobe. Uanset om du er på cafébesøg, byvandring eller nyder en dag uden for banen, vil disse briller sørge for, at du ser godt ud og føler dig godt tilpas


EAN:655586909393

Andre har også købt