Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Maurten

Maurten laver nogle supergode energiprodukter, som bliver brugt af mange af de bedste atleter i verden. Maurten kan bruges, uanset om du dyrker fodbold, løb, cykling eller andre sportsgrene.

 

Maurten
Viser 8 resultater
Maurten Gel 100
29 kr.
IKKE PÅ LAGER
Maurten Drink Mix 320
30 kr.
1-3 hverdage
Maurten Drink Mix 160
20 kr.
1-3 hverdage
Tilbud
Maurten Drink Mix 320 Caf 100
Maurten Drink Mix 320 Caf 100
32 kr.
35 kr.
1-3 hverdage
Maurten Solid C 225 Energibar 1stk
22 kr.
1-3 hverdage
Maurten Gel 160, Hydrogel Sports Fuel - 65g
39 kr.
1-3 hverdage
Maurten Solid 160
22 kr.
1-3 hverdage
Maurten Solid C 160
22 kr.
1-3 hverdage
Viser 8 resultater

Maurten: En af de bedste sportsdrikke der findes 

Maurten er et voksende brand, som bliver brugt af nogle af de bedste atleter i verden. Maurten har taget fat i problematikken omkring, at atleter og sportsudøvere altid har kæmpet med at få tilføjet den rigtige mængde energi til kroppen, så de kan præstere på det bedst mulige niveau. Siden 1960erne, hvor den første sportsdrik så dagens lys, har atleter indtaget kulhydratopløsninger for at få øget kroppens ydeevne under træning og konkurrence. Dette har dog haft den bagkant, at kroppen har svært ved at håndtere den høje koncentration af sukker, hvilket har medført en langsom tømning af mavesækken og GI-besvær. For at komme dette problem til livs har Maurten udviklet en række kulhydrater, naturlige sportsdrikke og energigeler, som vores krop kan tåle. 

Den naturlige vej til succes

I produktionen af deres sportsdrikke og energigeler har Maurten brugt en hydrogel-teknologi, som både giver en øget mængde af kulhydrater, samtidig med at risikoen for mave-tarmproblemer mindskes. Samtidig har Maurten fjernet alle unødvendige ingredienser, som ikke har nogen positiv effekt på din krop og præstation. Kunstige smagsstoffer er også et no-go hos Maurten. Alle produkter består dermed kun af naturlige ingredienser, og er derfor hverken tilsat farvestoffer eller konserveringsmidler. 

Den perfekte brug af videnskab i en praksis sammenhæng

Hos Maurten er man både afhængig af videnskab og topatleterne i verden. Dette kom bl.a. til udtryk i 2015, hvor Maurten lancerede hydrogeler, som gjorde det lettere for atleterne at håndtere sportsbrændstoffer. Hydrogelerne var opbygget således, at de var indkapslet i kulhydrater. Denne metode viste sig efterfølgende at være så vellykket, at nogle af verdens bedste maratonløbere og atleter tog den til sig i stor stil. Maurten var dog ikke tilfredse her og samarbejder hver dag sammen med internationale forskningsinitiativer og universiteter for at få udviklet produktet yderligere.

Stort udvalg af Maurten hos Børkop Cykler

Hos Børkop Cykler har vi et bredt sortiment af produkter fra Maurten. I dette sortiment finder du både sportsdrikke, gels og energibarer. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter fra Maurten, er du altid velkommen til at kontakte os enten på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Ellers er du selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Børkop, hvor vores kyndige personale altid står klar til at give dig en både personlig og professionel betjening. Vi glæder os til at høre fra dig.