Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Schwalbe Marathon Winter Plus Pigdæk - 24 x 1,75 (47-507)

549 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Schwalbe

Schwalbe Marathon Winter Plus Pigdæk - 24 x 1,75 (47-507)


Schwalbe Marathon Winter Plus i størrelsen 24 x 1,75 (ETRTO 47-507) er et pigdæk, som er designet til at give dig sikkerhed og pålidelighed under kørsel i vintervejr. Dette pigdæk er ideelt til en bred vifte af cykler bl.a. ungdoms- og bycykler. Det er en uundværlig følgesvend for dig, som skal ud at køre på kolde og glatte veje.

En af de mest fremtrædende funktioner ved Schwalbe Marathon Winter Plus Pigdæk er dens standard spike-teknologi. Disse metalpigge er strategisk indlejret i dækkets mønster, hvilket giver en ekstraordinær trækkraft på is og hårdt pakket sne. Dette sikrer, at du kan opretholde kontrol og stabilitet selv under de vanskelige forhold.

Dækkets SmartGuard-beskyttelse er en afgørende komponent, som giver dig en høj grad af punkteringssikkerhed. Dette er især vigtigt i vintermånederne, hvor risikoen for punkteringer kan være højere pga. skarpe genstande og ru veje.

Farven sort gør Schwalbe Marathon Winter Plus Pigdæk alsidigt, tidløst og passende til enhver cykelstil. Dens 'Winter' compound er specielt lavet til at forblive fleksibel og funktionsdygtig selv ved lave temperaturer. Dette er med at sikre dækket en høj effektivitet gennem hele vinteren.

Dækmønsteret HS396 er designet til at give optimalt greb og sikkerhed på våde og glatte overflader. Dette er vigtigt for sikker cykling i vintermånederne. TwinSkin-sidewallen tilføjer ekstra styrke og holdbarhed, hvilket gør dette pigdæk ideelt til daglig brug i byen. 

Med en TPI (threads per inch) på 67 giver dækket en god balance mellem styrke og fleksibilitet, hvilket bidrager til en behagelig og sikker køreoplevelse. Det maksimale dæktryk på 70 PSI giver dig mulighed for at tilpasse dæktrykket efter de specifikke forhold, du står over for.

En unik funktion ved dette Schwalbe Marathon Winter Plus Pigdæk er det reflekterende bånd, som øger synligheden i mørke. Vægten på 960 g gør dækket til et letvægtsvalg af sin størrelse, hvilket er ideelt for cyklister, som søger at minimere ekstra vægt.

Specifikationer 

  • Ramme: SCHWALBE Marathon Winter Plus
  • Størrelse: 24 x 1,75 tommer (47-507)
  • Beskyttelse: SmartGuard
  • Farve: Sort
  • Compound: Vinter
  • Tread: HS396
  • Sidewall: TwinSkin
  • TPI: 67
  • Reflekterende bånd: Ja
  • Maksimalt tryk: 70 PSI
  • Vægt: 960 g
  • Yderligere funktioner: Performance Line, Standard Spike teknologi

EAN:4026495849791

MPN:11125444.02

Andre har også købt