Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

4iiii

4iiii
Viser 1 resultater
4iii Precision 3 Ultegra R8100 wattmåler
3.599 kr.
1-3 hverdage
Viser 1 resultater

4iiii: Banebrydende sportsteknologi af højeste kvalitet

4iiii er et canadisk brand, som er blevet grundlagt i hjertet af de Canadiske Rockies. 4iiii har længere været blandt de førende brands, når det kommer til udvikling banebrydende sportsteknologi, som tager cyklisters præstationer til helt nye højder verden over. Det hele tog form tilbage i 1999, hvor et lille et firma med store og revolutionerende ambitioner ved navn Dynastream Innovations, udviklede ANT+ teknologien. Denne teknologi blev hurtigt den fortrukne indenfor trådløs kommunikation mellem fitnessenheder og havde en bemærkelsesværdig stor indvirkning på sportsteknologiindustrien. Dette bl.a. takket være et godt og frugtbart samarbejde med giganten Nike. Dynastream Innovations er en af medstifterne bag 4iiii.

Alle skal have mulighed for at træne med det samme udstyr som de professionelle.

I 2010 blev 4iiii officielt skabt. Dette var en tid, hvor Zwift og TrainerRoad var normen og 23mm dæk, hvor det mest almindelige at køre med. Missionen var ganske klar: At levere overkommelig og brancheførende sportsteknologi til alle. For 4iiii mener, at alle skal have mulighed for at træne og konkurrere med det samme udstyr som de professionelle ryttere. Den første skridt på vej mod opfyldelse af dette var lanceringen af Sportiiii, en innovativ sensor, som transformerede dine solbriller til et professionelt stykke træningsværktøj, som giver dig værdifuld info om din hjertefrekvens i realtid. 4iiii har samtidig også udviklet en lang række wattmålere til krankarm / kranksæt i virkelig god kvalitet.

For udløst dit fulde potentiale på cykling med 4iiii

4iiii drivkraft og motivation er ikke kun at innovere, men også at gøre disse innovationer tilgængelige for alle. Med introduktionen af Precision Pro, et dual-sided powermeter, satte 4iiii en ny standard for, hvor nøjagtig og præcist man kunne måle cyklisters præstationer på cyklen. 4iii har gennem en årrække samarbejdet med professionelle cykelhold som f.eks. Etixx Quick Step og Bora Hansgrohe. 4iiii banebrydende teknologi har i denne forbindelse bidraget til utallige sejre i diverse løb. 4iiii stopper dog ikke her og vil i fremtiden fortsætte deres konstante stræben efter skubbe grænserne for, hvad der er muligt. For i sidste ende handler det ikke kun om udstyr. Dette handler om at få udløst alles fulde potentiale.